Najdi
x

Login to panel
E-mail:
Password:
duol duol
Napihljive haleNogometTenisBazeniHokejVečnamenskaRokometGolfIndustrijaAgriculture innovationsObjekti s konstrukcijoKovinske haleLesene haleDrugo Novice
Sports Industry / Warehouses Agriculture Innovative technologies Prestige references Duol DMS Double Membrane System Wide spans All weather comfort - Air conditioned air dome in Dubai All weather comfort - Air dome on Iceland CUSTOM MANUFACTURED FOR ANY APPLICATION
InnovEco light

DUOL pri opremljanju presostatičnih hal lastne proizvodnje uvaja nov sistem razsvetljave z večjo svetlobno učinkovitost in manjšo porabo energije. V ta namen uporabljamo optični reflektor, ki zagotavlja optimalno porazdelitev svetlobe z višin 4 do 19 metrov ter omogoča takojšni prihranek v višini približno 50% običajnih metalnih halogenskih enot.

Za še boljši izkoristek so nova svetila lahko opremljena z inovativnim dnevnim varčevalno-zatemnitvenim senzorjem ter senzorjem gibanja (PIR), kateri prihranek zlahka zviša na več kot 70%.

Notranji ambient je osvetljen z ustreznim številom halogenskih svetil: direktnih ali indirektnih. Pri direktni razsvetljavi so luči montirane na membrano in svetijo točkovno direktno na igralno površino, pri indirektni razsvetljavi pa so luči nameščene na kovinskih stebrih in svetijo navzgor v membrano. Svetilnost je izračunana za vsak objekt posebej, glede na njegove specifične zahteve. 


Duol d.o.o. | Tel: +386 (0) 1 3601 400 | Fax: +386 (0) 1 3601 438 | Email: duol@duol.si
Designed by B&V design 2011 - Optimizacija spletnih strani