Najdi
x

Login to panel
E-mail:
Password:
duol duol
Napihljive haleNogometTenisBazeniHokejVečnamenskaRokometGolfIndustrijaAgriculture innovationsObjekti s konstrukcijoKovinske haleLesene haleDrugo Novice
Sports Industry / Warehouses Agriculture Innovative technologies Prestige references Duol DMS Double Membrane System Wide spans All weather comfort - Air conditioned air dome in Dubai All weather comfort - Air dome on Iceland CUSTOM MANUFACTURED FOR ANY APPLICATION
WeCare

V Duolu si prizadevamo, da bi pri našem delu dosegli najvišjo raven kakovosti in želimo poskrbeti, da bo vaša odločitev pri izbiri napihljive hale čim lažja.

MI SKRBIMO ZA NAŠE STRANKE

WeCare je koncept, ki smo ga razvili s posebno skrbjo do naših strank. Čisto preprosto, naš cilj je, da vam pomagamo pri izbiri ustrezne rešitve, pa četudi se na koncu ne boste odločili za nas.

WeCare koncept pa pomeni tudi širšo družbeno in okoljsko odgovornost. V DUOL-u vlagamo veliko časa in sredstev v razvoj energijsko varčnih tehničnih inovacij, kot tudi iskanju ekoloških rešitev,ki varujejo okolje in porabijo manj energije. Preko sponzorstva pa skrbimo tu za razvoj športa na različnih področjih.

WeCare je naša obljuba, da boste dobili od nas najboljši izdelek, izdelan v skladu z vašim potrebam, ekološko nesporen in varčen.


Duol d.o.o. | Tel: +386 (0) 1 3601 400 | Fax: +386 (0) 1 3601 438 | Email: duol@duol.si
Designed by B&V design 2011 - B&V design