Traži
x

Login to panel
E-mail:
Password:
duol duol
Balon salaFudbal salaTenis salaBazen salaHokej salaVišenamenska salaRukomet air domeGolfIndustrijaAgriculture innovationsBaloni sa konstrukcijomMetalne konstrukcijeDrvene konstrukcijeOstalo Novosti
SpaceDome

SpaceDomeTM  sistem je najbolji izolacioni sistem trenutno na svetu. Ovaj pronalazak je rezultat DUOL-ovog 20-godišnjeg iskustva u proizvodnji i montaži sportskih balona širom sveta.

Ovaj energo-štedljiv sistem je proizveden od materijala iz programa svemirskih letelica, za koje stručnjaci smatraju, da su najbolji izolacioni materijali ikad pronalaženi. Ova vrsta izolatora je jedan ogroman korak napred u izolacionoj tehnologiji dvoslojne membrane. Sa ovim sistemom izolacije, troškovi u održavanju sportskog balona se spuštaju na vrednosti izdataka kao i kod konvencionalnih izolovanih objekata, što predstavlja izvanredan podvig.

Prednosti sistema SpaceDomeTM  nasprem starih sistema se ne mogu ni uporediti. Ova činjenica postaje još bitnija ako pogledamo alarmanto poskupljenje električne energije, i energenata širom sveta, a o pojeftinjenju ni glasa. Sistem SpaceDomeTM pruža superiornu izolaciju sa svojim snažnim efektom termalne barijere, i eliminisanja kondenzacije. Ovaj sistem drži toplotu ili hladnoću (hokej) unutar vašeg balona, a ujedno skida neželjeno opterećenje sa investitorovih mesečnih računa za struju i grejanja.


Duol d.o.o. | Tel: +386 (0) 1 3601 400 | Fax: +386 (0) 1 3601 438 | Email: duol@duol.si
Designed by B&V design 2011 - B&V design