Traži
x

Login to panel
E-mail:
Password:
duol duol
Balon salaFudbal salaTenis salaBazen salaHokej salaVišenamenska salaRukomet air domeGolfIndustrijaAgriculture innovationsBaloni sa konstrukcijomMetalne konstrukcijeDrvene konstrukcijeOstalo Novosti
DMS

Sistem duple membrane se sastoji od unutrašnje i vanjske membrane. Između dveju membrane se nalazi tzv. vazdušni đžep, (u nekim situacijama može da bude od 40 do 70 cm debljine) koji pruža idealnu termanu izolaciju. DUOL-ova dupla membrana je dizajnirana za ekstremne klimatske uslove od -70 pa do +70 stepeni Celzijusovih. Ovi fakti su dokazani i u praksi, sa instaliranjem naših objekata širom sveta, od arktika do pustinje.

DUOL-ov sistem duple membrane je translucentna, odnosno, propušta dnevnu svetlost. Ova karakteristika pruža balonu ugodan ambijent za sportske aktivnosti, a ujedno i sprečava pojavu zasenčenja, i sprečava pojavu mračnih uglova. Reflektori se ne moraju paliti čak ni kad je oblačno vreme. Konvencionalni objekti troše i danju hiljade i hiljade vati električne enrgije, kako bi rezultirali u osvetljenju kao DUOL-ov sportski balon sa prirodnim svetlom. Zahvaljuljući osobinama translucentnosti, DUOL-ovi objekti nemaju potrebe za prozorima ili dodatnim reflektorima, što ujedno znači i uštedu na materijalu i električnoj energiji.

DUOL-ove membrane u celosti ispunjavaju rigurozne tehničko- fizičke i protivpožarne standarde kao i ostale regulative.


Duol d.o.o. | Tel: +386 (0) 1 3601 400 | Fax: +386 (0) 1 3601 438 | Email: duol@duol.si
Designed by B&V design 2011 - B&V design