Traži
x

Login to panel
E-mail:
Password:
duol duol
Balon salaFudbal salaTenis salaBazen salaHokej salaVišenamenska salaRukomet air domeGolfIndustrijaAgriculture innovationsBaloni sa konstrukcijomMetalne konstrukcijeDrvene konstrukcijeOstalo Novosti
O Duolu

DUOL je visokotehnološka kompanija, koja proizvodi sportske balone na principu vazdušnog podržavanja, i sportske balone sa konstrukcijama. Sa više od 20 godina iskustva, i sa peko 1000 referentnih objekata širom sveta DUOL zauzima svoje mesto među vodećim svetskim kompanijama.

Među našim referentnim objektima se ubrajaju sportski objekti FK Lokomotive Moskva, Rosenborg, BK Trondheim, FC Tromso, NK Olompije u Ljubljani, itd. DUOL ujedno drži i rekord u prekrivanju terena sa vazdušnim balonom dimenzije 15000 m2 , koja prekriva veliko fudbalsko igralište sa atletskom stazom, I tribinama za 3000 gledalaca. U indusriji proizodnje vazdušnih balona DUOL predstavlja sinonim za tradiciju, kvalitet i inovaciju. Naše rastuće iskustvo i broj tehnoloških inovacija već sada zacrtava put proizvodnje sporskih balona u budućnosti.

Naša misija je pružanje mogućnosti obavljanja sportskih aktivnosti, jednoj širokoj masi ljudi, koji istih obavljalju u kulturnoj, kvalitetnoj okolini, unutar našegih objekata, preko cele godine.

Investitoru nudimo visokoprofitabilnu a ujedno i visokorentabilnu mogućnost iskorišćavanja sportskog objekta preko cele godine.

 

 

Naša misija

Lideri u rešenjima za sportske balone, i ekselentnost u inovatnivnim tehnologijama proizvodnje istih.  

a postići ćemo to na sledeći način:

  • našim strankama garantujemo najnovije proizvode i testirane inovacije, znači najbolje što naše razvojno odelenje može da nudi.
  • sa aktivnim praćenjem razvoja sadašnjih i budućih trendova i haj- tek materijala.
  • sa razvojem modernih tehnologija i razvojnih procesa, odnosno spajanjem postojećih razvojnih tehnologija sa našim visokoprofesionalnim kadrom
  • podržavanjem sve u svom procesu proizvodnje sa detaljnom kontrolom kvaliteta, sa korišćenjem najnovijih materijala, i naravno, sa dostignućima što konkurentnim firmama služi za reper.

 

Reference u svetu

 


Duol d.o.o. | Tel: +386 (0) 1 3601 400 | Fax: +386 (0) 1 3601 438 | Email: duol@duol.si
Designed by B&V design 2011 - B&V design