Traži
x

Login to panel
E-mail:
Password:
duol duol
Balon salaFudbal salaTenis salaBazen salaHokej salaVišenamenska salaRukomet air domeGolfIndustrijaAgriculture innovationsBaloni sa konstrukcijomMetalne konstrukcijeDrvene konstrukcijeOstalo Novosti
Višenamenska sala

VIŠENAMENSKI SPORTSKI BALONI

Naše višenamenske presostatične hale su zahvaljuljući svom širokom spektru iskorićenosti među najtraženijim objektima u svetu. Namenjeni su za sezonsku i vansezonsku profesionalnu i rekreativnu upotrebu u sportovima kao što su mali fudbal, tenis, badminton, rukomet, košarka  itd, ali i za razna druženja u DUOL sportskoj dvorani. Igrališta su iscrtana za razlišitim bojama, tako prilagođavajući se svakom sportu i terminima. Pogodne su za sve školske aktivnosti, i zbog brzoe montaže i demontaže jedni su od najtraženijih objekata po školama širom sveta.

Unutrašnjost se lako isplanira i opremljulje sa pratećim objektima kao što su kontejneri- svlačionice, tribine, kafeterije, kancelarije i sl.

Kombinacijom najnovijih materijala u izradi, naše višenamenske hale se ističu niskom potrošnjom energije, i sa visokim konforom u korišćenju.


 
Duol d.o.o. | Tel: +386 (0) 1 3601 400 | Fax: +386 (0) 1 3601 438 | Email: duol@duol.si
Designed by B&V design 2011 - B&V design