Traži
x

Login to panel
E-mail:
Password:
duol duol
Balon salaFudbal salaTenis salaBazen salaHokej salaVišenamenska salaRukomet air domeGolfIndustrijaAgriculture innovationsBaloni sa konstrukcijomMetalne konstrukcijeDrvene konstrukcijeOstalo Novosti
Fudbal sala

DUOL poseduje bogatu referencu što se prekrivanja fudbalskih terena tiče. Između ostalih tu se posebno ističe naša referenca prekrivenog velikog fudbalskog terena koji sa njegovim impozantnim dimezijama od 15000m2 predstavlja najveću fudbal halu tog tipa na svetu. Pod jednim balonom su prekriveni veliki fudbalski teren, atletska staza I tribine za 3000 gledalaca. Među našim kupcima su još i FC Lokomotiva Moskva, FC RosenborgTrondheim, Tromso FC, ​​NK Olimpija Ljubljana, idrugi.

DUOL-ove sportske hale na naduvavanje garantuju brz povratak investicija, a dugi vek trajanja omogućava ujedno i visoku profitabilnost.

DUOL-ove napredne tehnologije (SpaceDome, Intellergy, InnovECOlight) pružaju idealne uslove obavljanja sportskih aktivnosti, a sa druge strane doprinose u drastičnoj uštedi energije u ekploataciji preko cele godine.

U okviru sportskih balona na naduvavanje, moguće je čak instalirati i razne prateće objekte kao što su svlačionice, kafići, toaleti, itd.

DOL-ovi baloni su pogodni za fudbal, mali fudbal, futsal...

 


 


Duol d.o.o. | Tel: +386 (0) 1 3601 400 | Fax: +386 (0) 1 3601 438 | Email: duol@duol.si
Designed by B&V design 2011 - B&V design