Najdi
x

Login to panel
E-mail:
Password:
duol duol
Napihljive haleNogometTenisBazeniHokejVečnamenskaRokometGolfIndustrijaAgriculture innovationsObjekti s konstrukcijoKovinske haleLesene haleDrugo Novice
Air managment

Sistem upravljanja z zrakom zagotavlja stabilnost objekta. Zagotavlja tudi normalne bivanjske prostore znotraj objekta, pri čemer se zrak segreva še preden je vpihan v napihljivo halo. DUOL objekti so lahko opremljeni s klimatsko enoto, ki ohlajuje zrak v poletnih mesecih.

Med zadnje in najpomembnejše inovacije lastnega razvojnega inženiringa zagotovo sodi nova generacija ventilacijsko-grelnih naprav nove serije, ki varčuje z energijo s povprečnim 107% toplotnim izkoristkom.

Pri procesu izgorevanja plina nastaja vodna para, ki jo klasične grelne naprave neizkoriščeno izpuščajo v zrak. Prednost novih grelnikov je uporaba kondenzacijske tehnologije: presežek vodne pare se v kondenzacijskih kotlih utekočinja ter pretvarja v toplotno energijo. S tem je dosežen maksimalni izkoristek vložene energije in sredstev. 

Nova serija ventilacijsko-grelnih naprav je tudi prijazna okolju, saj smo upoštevali stroge naravno-varstvene standarde: brez emisije ogljikovega oksida, z minimalnim deležem NOx in CO2 ter visokem izkoristku toplotne energije. Obratovalni stroški se z uporabo novih grelnih naprav zmanjšajo za 45-50%.

DESTRIFIKACIJSKI SISTEM

Sistem za razprševanje zraka (iz aksialnega ventilatorja in PVC ventilacijske cevi s perforacijo) omogoča normalen pretok toplega zraka znotraj objekta. Sistem je pritrjen na strop napihljive hale.      

 


Duol d.o.o. | Tel: +386 (0) 1 3601 400 | Fax: +386 (0) 1 3601 438 | Email: duol@duol.si
Designed by B&V design 2011 - B&V design