Najdi
x

Login to panel
E-mail:
Password:
duol duol
Napihljive haleNogometTenisBazeniHokejVečnamenskaRokometGolfIndustrijaAgriculture innovationsObjekti s konstrukcijoKovinske haleLesene haleDrugo Novice
Sports Industry / Warehouses Agriculture Innovative technologies Prestige references Duol DMS Double Membrane System Wide spans All weather comfort - Air conditioned air dome in Dubai All weather comfort - Air dome on Iceland CUSTOM MANUFACTURED FOR ANY APPLICATION
ENERGIJSKA UČINKOVITOST

V Duolu se zavedamo novih okoljevarstvenih smernic in naraščajočih cen energentov. Ker želimo stranki ponuditi energijsko najvarčnejše rešitve, vlagamo ogromno pozornosti in sredstev v izgradnjo energijsko varčnih objektov. Naši objeti so opremljeni z inovacijami, ki bistveno povečajo izolacijske lastnosti in energijsko varčnost.

Ena od naših zadnjih inovacij v smeri energijske varčnosti je izolacijski sistem SpaceDomeTM. Izolacijski sistem SpaceDomeTM je sestavljen iz posebnih materialov, ki se uporabljajo v vesoljskem programu. Zaradi svojih izrednih izolacijskih lastnosti, ga veliko strokovnjakov smatra za enega od najboljših izolacijskih materialov kadarkoli odkritih. Napihljiva hala opremljena z izolacijskim sistemom SpaceDomeTM omogoča  od štiri do petkrat boljše izolacijske lastnosti od napihljivih hal s standardno rešitvijo – sistemom dvojne membrane.

Z izolacijskim sistemom SpaceDomeTM je DUOLu uspelo postaviti novi mejnik v razvoju napihljivih hal  - kot prvemu nam je uspelo stroške ogrevanja/hlajenja zmanjšati na raven stroškov v dobro izolirani navadni-zidani stavbi.

Za dodatno energijsko varčnost objekta pa poskrbijo tudi druge DUOL-ove inovacije, kot so Intellergy, InnovEco light, Air managment.


Duol d.o.o. | Tel: +386 (0) 1 3601 400 | Fax: +386 (0) 1 3601 438 | Email: duol@duol.si
Designed by B&V design 2011 - B&V design